Lesroosters:

PlanningsHorizon is thuis in onderwijslogistiek

Voor leerlingen en studenten is een prettig lesrooster erg belangrijk. PlanningsHorizon helpt onderwijsinstellingen bij het accuraat, snel en efficiënt inroosteren van klassen, studenten, lessen en docenten. Voor de publicatie van de lesroosters hebben wij innovatieve mogelijkheden, zoals web apps of roosterpublicatie via Facebook en andere social media.

We verzorgen naast lesroosters en tentamenroosters ook het inplannen van ouderavonden en rapportvergaderingen. Om de personeelskosten van uw organisatie te minimaliseren helpen we u graag bij de formatie van uw onderwijsteams.

Meer weten over lesroosters en PlanningsHorizon?

Bel 0617-696 500 voor een kennismaking.

Desgewenst krijgt u van ons een dagdeel een lesroostermaker, gratis. We laten u namelijk graag zien welk verschil onze roosterexperts maken.
Afspraak Maken
 • Lesroosters

  Onderwijs

  Lesroosters

  Voor diverse onderwijsinstellingen in Nederland, België en Duitsland verzorgt ons team van ervaren roostermakers de lesroosters. We werken met uw software van Foleta, Untis, Zermelo, Skêd, Xedule, Magister en SOM.

  Meer over lesroosters
 • Formatie

  Onderwijs

  Formatie

  Hoe kostenbewust bent u naarmate het schooljaar vordert? Wij coördineren de vaak ingewikkelde driehoek budget – lesvraag – lesaanbod. De software die we daarvoor gebruiken biedt u de mogelijkheid op voorhand te zien wat de uitvoering u gaat kosten en om tijdig bij te sturen.

  Meer over onderwijsformatie
 • Lesrooster via Facebook

  Onderwijs

  Lesrooster via Facebook

  De schoolgaande en studerende generatie is online, altijd en overal. Voor roosterpublicatie bieden wij dan ook diverse online oplossingen. Denk aan een publicatiewebsite, een koppeling met Facebook of een app voor smartphone of tablet.

  Meer over lesrooster apps
Box Schaduw